Burgemeester Visserpark

Feestelijke opening van Koningsdag

Tijdens de opening van Koningsdag is er weer veel te beleven op het Burgemeester Visserpark. Kom kijken naar alle koopwaar op de kinderrommelmarkt, maar ook naar de verschillende acts die aanwezig zullen zijn. Zo hebben we dit jaar de verschrikkelijke Mendozies met hun vuurshow en Circus Vreemde Gasten uitgenodigd. Voor de allerkleinsten onder ons hebben wij Ballonartiest Bloony uitgenodigd om geweldige ballonnencreaties te maken.

De verschrikkelijke Mendozies tarten de wetten der natuur met vuurjongleren en vuurspuwen. Bovennatuurlijke talenten worden moeiteloos gecombineerd met een flinke dosis zwarte humor, vuur, glas, kettingen, messen, kracht, durf, concentratie en zelfspot.

De vreemde gasten komen uit een ver land met hun hele hebben en houwen naar Koningsdag in Alphen aan den Rijn. Puur festival- en straattheater met onvervalste humor.

We nodigen iedereen om 10:00 uur hartelijk uit om samen met ons het Wilhelmus te zingen op het bordes onder begeleiding van muziekvereniging Crescendo. Crescendo is één van de oudste muziekverenigingen in Alphen aan den Rijn en hebben samen muziek maken hoog in het vaandel. Kortom ,kom naar het Burgemeester Visserpark de ideale start van Koningsdag 2019!

Het programma:

9:30 uur   
Start kinderrommelmarkt.

10:00 uur      
Officiële dagopening door burgemeester Liesbeth Spies en de voorzitter van de AOV Zwantine Boer. Na de opening zingen we samen met medewerking van muziekvereniging Crescendo het Wilhelmus.

Foto: Alphoto/Peter Sijm

10:30-13:30 uur
Genieten van de kunsten van ballonartiest Bloony, lachen om de ‘Vreemde gasten’ en spektakel van de verschrikkelijke Mendozies.

Alphoto/Peter Sijm

13:30 uur                      Einde van de kinderrommelmarkt