Puzzel

Puzzel en Win

Los de puzzel op en win een cadeaubon t.w.v. € 100,-!

Klik op de puzzel om te downloaden

MEEDOEN? Klik op de puzzel en download de puzzel. Los de puzzel op en stuur uw oplossing o.v.v. uw naam per e-mail* naar puzzel@aovinfo.nl of op een kaart naar Stichting AOV Prijspuzzel, Zonneweg 20, 2402 BE Alphen aan den Rijn. U kunt uw oplossing t/m woensdag 6 mei 2020 insturen.

Onder de goede oplossingen verloten wij drie prijzen:

Hoofdprijs: Cadeaubon t.w.v. € 100,-.

2e prijs: Cadeaubon t.w.v. € 50,-.

3e prijs: Cadeaubon t.w.v. € 25,-.

Wij wensen u veel puzzelplezier!

Algemene voorwaarden

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden geruild of in geldwaarde worden uitgekeerd, ook niet gedeeltelijk. De prijswinnaars ontvangen voor 31 mei 2020 een persoonlijk bericht. Deelnemers onder de 16 jaar verklaren hierbij toestemming van hun wettelijke vertegenwoordigers te hebben gekregen voor deelname aan deze prijspuzzel. Uitgesloten van deelname zijn vrijwilligers van de Stichting AOV en hun directe familieleden. De Stichting AOV is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan het spel noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan het spel of de aanwijzing van de winnaar. Door deel te nemen aan deze prijspuzzel van de Stichting AOV aanvaard je deze volledige algemene voorwaarden. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van de door hem of haar verstrekte persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijspuzzel. De Stichting AOV mag de verstrekte persoonsgegevens uitsluitend vermelden in het kader van de bekendmaking van de winnaars via alle media.

* We vragen je om persoonlijke gegevens aan ons door te geven. We hebben deze gegevens nodig om de winnaars te kunnen trekken uit alle aanmeldingen. Nadat wij de winnaars hebben getrokken en benaderd zullen wij alle persoonlijke gegevens verwijderen.