PARKKUNST

Het is zover: Parkkunst is terug en wordt na twee jaar weer georganiseerd. Het culturele festival op Koningsdag voor de hele familie bruist van de activiteiten. Vanaf 12.00 uur is er volop live muziek, kunst en cultuur, lekker eten en drinken en tal van kunstkramen in het mooie Park Rijnstroom. Parkkunst wordt georganiseerd door Parkvilla en de toegang is voor iedereen gratis.

Een voorproefje wat er komen gaat, het programma is bijna geheel ingevuld Op het podium staan diverse bands, zoals Robby Valentine en Nico Dijkshoorn, Rinus & The Wizards. Robby Valentine beheerst naast diverse toetsinstrumenten ook de gitaar, de basgitaar en drums en percussie. Zijn werk is onder meer sterk beïnvloed door bands als Queen, Toto en The Beatles. Nico Dijkshoorn, Rinus & The Wizards is gespecialiseerd in blues, funk en rock. Allebei staan ze garant voor een wervelend concert.
Bij het straattheater geven zowel het steltentheater als een goochelaar acte de présence. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven van een zweefmolen tot leuke workshops.

In het kunstpark staan kunstkramen uit het gehele land en tonen cursisten van Parkvilla hun werk. In het parkfilmhuis worden films vertoond. Genoeg te beleven dus in het Park Rijnstroom. Het volledige programma staat binnenkort op www.parkvilla.nl.