Koningsdag en de bevrijdingsrondrit Vrij aan de Rijn afgelast

Op maandag 23 maart maakte de regering bekend dat tot 1 juni alle samenkomsten verboden zijn. Dit heeft direct gevolgen voor Koningsdag en de bevrijdingsrondrit Vrij aan de Rijn. Helaas kunnen dit jaar deze feestdagen in de traditionele vorm niet doorgaan. We vinden het natuurlijk jammer, maar ook voor ons staat de gezondheid van iedereen op nummer 1.

We denken wel na over veilige alternatieve activiteiten, dus houd onze website en facebookpagina in de gaten. Mocht je zelf een leuk alternatief hebben bedacht, laat het ons dan vooral weten via info@aovinfo.nl.

 Wees voorzichtig de komende maanden en kijk om naar elkaar.

 Tot volgend jaar op Koningsdag in  2021!

 Het bestuur van de Alphense Oranje Vieringen

 

Koningsdag en Bevrijdingsdag 2019 


We kunnen weer terugkijken op een feestelijke Koningsdag en Bevrijdingsdag 2019. Vele vrijwilligers hebben zich weer ingezet om overal een feestelijk programma neer te zetten. 

Op Bevrijdingsdag was de lokale Liberty Tour een groot succes. Vergezeld door een colonne van legervoertuigen brachten de estafettelopers het bevrijdingsvuur naar het Burgemeester Visserpark waar burgemeester Liesbeth Spies het bevrijdingsvuur ontstak bij het verzetsmonument. 

De Alphense Oranje Vieringen is weer gestart met de organisatie van Koningsdag en Bevrijdingsdag 2020. We hopen natuurlijk dat iedereen dan ook weer komt om de verschillende feestlocaties te bezoeken.