Oranje puzzel tour met de auto, scooter of fiets door het Groene Hart

INSCHRIJVINGSSTOP

Wegens de grote belangstelling kunnen jullie je niet meer aanmelden voor de Oranjepuzzeltour. Wie had kunnen denken dat deze tour zo’n megagrote belangstelling zou krijgen. Voor velen een welkome bezigheid in deze rare tijden, blijkt wel. We zijn boven de 500 inschrijvingen uitgekomen. Jullie snappen best dat we die grote hoeveelheid deelnemers nooit allemaal kunnen verwerken, vandaar deze inschrijvingsstop.

We hadden al bedacht dat we er een meerdaags evenement van wilden maken met een vrije start. Ieder voor zich starten wanneer en waar die wil. In principe is dat nog steeds zo, we gaan nu wel een dringend advies geven aan iedereen die zich nog heeft kunnen inschrijven wanneer jullie gewenst zijn op het parcours.

Informatie voor iedereen die zich al heeft aangemeld vóór 21 april:

In totaal kunnen jullie 23 dagen de tocht gaan rijden (van 24 april t/m 16 mei), het weekend voor Koningsdag en een week na 9 mei zijn toegevoegd i.v.m. de grote interesse.

Dringende adviezen zijn:

  1. De gepensioneerden rustig aan op een doordeweekse dag of in een weekend.
  2. De gezinnen in principe gewoon zoveel mogelijk op Koningsdag
    (27 april)
  3. Deelnemers zonder kinderen zoveel mogelijk NIET op Koningsdag.
  4. Fietsers kunnen gewoon starten wanneer en waar ze maar willen maar het advies is ook hier, zoek een rustige dag uit.
  5. De overige auto-deelnemers krijgen een dringend startadvies op startnummer te rijden,  verdeeld in 5 groepen.

Dringend advies overige deelnemers startnummers 1 t/m 125:

Starten van 24 april t/m 26 april

Gezinnen met kinderen zijn welkom op 27 april (Koningsdag) en op 5 mei (Bevrijdingsdag)

Dringend advies overige deelnemers startnummers 126 t/m 250:

Starten van 28 april t/m 2 mei

Dringend advies overige deelnemers startnummers 250 t/m 375:

Starten van 3 mei t/m 6 mei

Dringend advies overige deelnemers startnummers 375 t/m 500:

Starten van 7 mei t/m 11 mei

 Dringend advies overige deelnemers startnummers 501 en hoger:

Starten van 12 mei t/m 16 mei

Algemene voorwaarden

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden geruild of in geldwaarde worden uitgekeerd, ook niet gedeeltelijk. De prijswinnaar ontvangen voor 31 mei 2021 een persoonlijk bericht. Deelnemers onder de 16 jaar verklaren hierbij toestemming van hun wettelijke vertegenwoordigers te hebben gekregen voor deelname aan de oranjepuzzeltour. Uitgesloten van deelname zijn vrijwilligers van de Stichting AOV en hun directe familieleden. De Stichting AOV is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de oranjepuzzeltour noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan het spel of de aanwijzing van de winnaar. Door deel te nemen aan deze puzzeltour van de Stichting AOV aanvaard je deze volledige algemene voorwaarden. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van de door hem of haar verstrekte persoonsgegevens in verband met deelname aan de puzzeltour. De Stichting AOV mag de verstrekte persoonsgegevens uitsluitend vermelden in het kader van de bekendmaking van de winnaars via alle media.

* We vragen je om persoonlijke gegevens aan ons door te geven. We hebben deze gegevens nodig om de winnaar te kunnen trekken uit alle aanmeldingen. Nadat wij de winnaar hebben getrokken en benaderd zullen wij alle persoonlijke gegevens verwijderen.